Jom Apply Insurans Takaful Anda Secara Mudah:Online Sahaja! Apply SEGERA! Saya Bantu Anda..

Sebelum memulakan bicara, saya perkenalkan diri saya. Nama saya Fairuz Ramli. Saya merupakan Konsultan Profesional AIA Public Takaful. Saya personally dapati pakej dan kelebihan AIA Public Takaful adalah yang terbaik ketika ini. Jika anda buat research dan perbandingan, pasti banyak kelebihan di AIA Public Takaful. Saya tidak menjual insurans, saya konsultan anda. Apa tugas konsultan? Saya analisis risiko keperluan insurans anda dan saya cadangkan pelan yang bersesuaian dengan bajet dan keperluan anda.
Salam perkenalan, dan selamat membaca :)

A-Life Signature-i

A-Life Signature-i

A-Life Signature-i
A-Life Signature-i


Anda sedang mencari pelan untuk insurans takaful nyawa yang terbaik?
Anda mencari pelan takaful hayat terbaik yang boleh dijadikan takaful hibah? Warisan untuk keluarga tersayang?

Sebelum tu, yang anda perlu tahu tentang A-Life Signature-i:

Umur permohonan A-Life Signature-i :

Umur 18-55 tahun layak memohon sehingga 70 tahun
Umur 18-65 tahun layak memohon sehingga 80 tahun
Umur 18-70 tahun layak memohon sehingga 100 tahun

Had perlindungan A-Life Signature-i :

Minimum RM500K
Maksimum tiada had (tertakluk syarat ujian kesihatan dan kewangan)

Keunikan Pelan A-Life Signature-i

Pelan ini sebenarnya adalah pelan polisi nyawa yang digabungkan dengan nilai investment. Jadi apa bezanya dengan insurans nyawa yang biasa?

Disinilah perbezaannya tentang A-Life Signature-i. Pelan ini mempunyai manfaat kematian dan investment yang unik! Memang tak ada pada pelan insurans nyawa yang biasa.

Saya sememangnya menyokong jika satu keluarga mengambil satu polisi A-Life Signature-i ini. Ini sebagai salah satu cara konsep bagaimana, duit kecil menjadi duit besar. Kematian itu pasti, jadi dengan pelan A-Life Signature-i ini, anda pastinya mahu untung jika berlaku kematian awal atau tiada kematian hingga tamat polisi. Saya akan tunjukkan manfaat polisi ini, jika berlaku kematian dan manfaat diperolehi peserta polisi jika tiada kematian berlaku.

Satu Keluarga = Satu Polis A-Life Signature-i

 

Kelebihan A-Life Signature-i

Anda pasti sedang membandingkan dengan pelan nyawa yang mirip A-Life Signature-i ini namun anda akan dapati, manfaat pelan ini sangat berbeza selain pampasan nyawa yang normal. Jom kita lihat:

1) Manfaat 100% jika kematian atau hilang upaya menyeluruh dan kekal (HUMK).
2) Manfaat 200% jika kematian akibat kemalangan atau ketika mengerjakan umrah atau haji.
3) Manfaat 300% jika kematian akibat kemalangan menaiki kenderaan awam.
4) Manfaat 600% jika kematian akibat bencara alam.
5) Pendorong kematangan atau Maturity Booster sebanyak 20% dari nilai akaun jika tiada kematian berlaku sehingga polisi tamat. Ini memastikan anda dapat lebih daripada modal awal yang anda dah bayar. best kan?
6) Boleh tambah rider A-Plus CriticalCare-i jika disahkan mendapat penyakit kritikal atau A-Plus Waiver-i untuk mengenepikan caruman jika disahkan mendapat penyakit kritikal.
7) Fleksibel pembayaran mengikut tempoh matang (70/80/100 tahun) dan tempoh bayaran 5/10/20 tahun.
8) Had pemeriksaan perubatan setinggi RM1.5 juta!
9) Bonus kesetiaan untuk setahun akhir tahun sijil polisi
10) 10% diskaun atas caruman polisi jika ada pasangan atau anak atas 18 tahun ingin mengambil polisi sama (A-Life Signature-i PlusOne)
11) Patuh Syariah...ini adalah produk Takaful ya. Jangan bandingkan dengan produk konvensional lain yang mirip.

Macam mana? Best kan polisi ini. Rasa sangat terjamin bila ada polisi macam ni dalam keluarga kita. 

Pelan ini melindungi gaya hidup berkualiti waris anda yang anda paling sayang!


A-Life Signature RM1.5mil
A-Life Signature RM1.5mil


Tahukah anda dengan polisi A-Life Signature-i RM1.5juta:

1- Kekalkan perbelanjaan dan gaya hidup waris, apabila anda tiada. Tidak perlukan cash tunai dalam akaun sebanyak RM1.5 juta. Cukup dengan polisi A-Life Signature-i yang aktif.
2- Dana pantas sebab hibah takaful. Tak perlu perbicaraan pusaka. Waris boleh terus buat tuntutan di pejabat AIA secepat mungkin.
3- Selesaikan hutang hutang sedia ada.
4- Bantu business partner kekalkan business atau lepaskan hak pemilikan saham.
5- Guna untuk Refinance atau ganti MRTA MLTT property.
6- Pelepasan cukai peribadi LHDN
7- Waris jadi jutawan segera. At leaset mereka boleh survive sementara mendapatkan income baharu.
8- Tak perlu berebut harta, anda boleh bahagikan siap siap peratusan dapat hibah dalam polisi takaful A-Life Signature-i ni. Bijak kan?

Jom tengok anggaran contoh A-Life Signature-i:

A-Life Signature-i untuk famili
A-Life Signature-i untuk famili


Seorang Executive lelaki umur 35 tahun dan tidak merokok. Niat nak yang paling murah tapi coverage ok:

Pelan A-Life Signature-i dengan nilai coverage RM1.5juta (tak perlu medical check up....terbaik bro!) dengan tempoh coverage selama 70 tahun.

Tempoh bayar 5 tahun = RM4438.7 sebulan
Tempoh bayar 10 tahun = RM2271.25 sebulan
Tempoh bayar 20 tahun = RM1260 sebulan
Tempoh bayar sehingga umur 70 = RM857.50 sebulan

Benefit kematian:

100% jika kematian atau hilang upaya menyeluruh dan kekal (HUMK).
200% jika kematian akibat kemalangan atau ketika mengerjakan umrah atau haji.
300% jika kematian akibat kemalangan menaiki kenderaan awam.
600% jika kematian akibat bencara alam.

Kalau tak mati dan survive sampai umur 70 (tamat polisi)

Katakan pilih bayar sampai umur 70 iaitu RM857.50 sebulan:

MODAL = RM857.50 X (70-35 tahun) X 12 bulan = RM360150
Account Value 100% = RM361900
Pendorong Kematangan atau Maturity Booster = RM72380

TOTAL UNTUNG = RM361900 + RM72380 = RM434280

Bolehlah jadi duit persaraan....eh dah jadi tabung persaraan pulak kan?

Hati pun senang betul tak?


A-Life Signature-i untuk persaraan
A-Life Signature-i untuk persaraan



 * Tertakluk terma dan syarat polisi. Anda perlu fahami dan dapatkan info yang penuh berkaitan A-Life Signature-i ini.

Download Brochure A-Life Signature-i <SINI>

Jom check harga quotation A-Life Signature-i anda. Sila whatsapp saya info:

Nama Penuh
Tarikh Lahir
Nama Penuh Jawatan Pekerjaan
Taraf Merokok Ya/Tidak
Pilihan Nilai Pampasan (min RM500K)
Pilihan Tempoh Coverage (sampai umur 70/80/100)
Pilihan Tempoh Bayaran (bayar hanya selama 5/10/20/Penuh Tempoh Coverage)

* setting termurah ialah RM500K + 70 + Penuh Tempoh Coverage

 
Untuk lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/PakarTakafulAIA
 
Jika Anda SERIUS nak mulakan Polisi Takaful AIA,
Semak Dahulu Harga! (Free Quotation)







Copyright © Insurans AIA Public Takaful dan Medical Card Keluarga Murah Designed by azhafizah.com