Jom Apply Insurans Takaful Anda Secara Mudah:Online Sahaja! Apply SEGERA! Saya Bantu Anda..

Sebelum memulakan bicara, saya perkenalkan diri saya. Nama saya Fairuz Ramli. Saya merupakan Konsultan Profesional AIA Public Takaful. Saya personally dapati pakej dan kelebihan AIA Public Takaful adalah yang terbaik ketika ini. Jika anda buat research dan perbandingan, pasti banyak kelebihan di AIA Public Takaful. Saya tidak menjual insurans, saya konsultan anda. Apa tugas konsultan? Saya analisis risiko keperluan insurans anda dan saya cadangkan pelan yang bersesuaian dengan bajet dan keperluan anda.
Salam perkenalan, dan selamat membaca :)

AIA Public Takaful Kini Menggunakan ePolicy

AIA Public Takaful Kini Menggunakan ePolicy


ePolicy AIA Public Takaful
ePolicy AIA Public Takaful


Untuk makluman semua, kini AIA Public Takaful menggunakan ePolicy sebagai ganti kepada hard copy buku polisi. Ini sebenarnya lebih baik dan mudah diakses melalui my AIA.

ePolicy ini boleh di download bila bila masa dan boleh di akses malalui komputer, tab dan juga telefon bimbit bila bila masa.

Banyak kes di mana pemilik buku polisi hard copy telah kehilangan setelah disimpan selama bertahun. Mungkin juga akibat tersalah letak, dan mungkin juga akibat bencana seperti kebakaran dan banjir.

Saya amat menggalakkan penggunaan ePolicy di mana ketika ini fail PDF sudah boleh diakses dan dihantar melalui aplikasi Whatsapp. Anda boleh muat turun dan hantar polisi anda kepada mana mana peranti yang anda ingin akses. Mudah kan?


Untuk lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/PakarTakafulAIA
 
Jika Anda SERIUS nak mulakan Polisi Takaful AIA,
Semak Dahulu Harga! (Free Quotation)


Copyright © Insurans AIA Public Takaful dan Medical Card Keluarga Murah Designed by azhafizah.com