Jom Apply Insurans Takaful Anda Secara Mudah:Online Sahaja! Apply SEGERA! Saya Bantu Anda..

Sebelum memulakan bicara, saya perkenalkan diri saya. Nama saya Fairuz Ramli. Saya merupakan Konsultan Profesional AIA Public Takaful. Saya personally dapati pakej dan kelebihan AIA Public Takaful adalah yang terbaik ketika ini. Jika anda buat research dan perbandingan, pasti banyak kelebihan di AIA Public Takaful. Saya tidak menjual insurans, saya konsultan anda. Apa tugas konsultan? Saya analisis risiko keperluan insurans anda dan saya cadangkan pelan yang bersesuaian dengan bajet dan keperluan anda.
Salam perkenalan, dan selamat membaca :)

Peraturan Baru Pembayaran Autodebit ATM Card untuk Medical Card AIA 2016

Peraturan Baru Pembayaran Autodebit ATM Card untuk Medical Card AIA

Bermula 1 Januari 2016, Bank Negara (BNM) telah memperkenalkan syarat baru untuk penggunaan autodebit melalui kad atm termasuk kepada pembayaran insurans medical card AIA. Di mana, semua permohonan baru dan ingin memilih kaedah pembayaran menggunakan autodebit melalui kad atm atau akaun saving, anda perlu menelefon bank masing masing untuk memaklumkan sebelum pihak bank mengaktifkan pemotongan autodebit tersebut. By default jika anda tidak telefon, adalah auto reject. So pastikan anda menelefon bank anda untuk pemakluman. Pengaktifan ini adalah sekali sahaja (One Time Only).

Service Center Bank untuk aktifkan autodebit Insurans Medical Card
Service Center Bank untuk aktifkan autodebit Insurans Medical CardBerikut adalah no telefon bank untuk tujuan pengaktifan autodebit medical card AIA:

Maybank - 0378443696
Cimb - 0322956100
RHB - 0392068228
BSN - 0326131900
PBB - 0321766000

Semoga urusan pembayaran polisi insurans medical card AIA anda berjalan lancar. Masalah pembayaran bulanan polisi boleh menyebabkan lapse dan rawatan menggunakan medical card terganggu.

Jika anda ada sebarang masalah pembayaran menggunakan debit card anda, sila whatsapp saya FairuzRamli 0134555888.

Jom mulakan Polisi Insurans Medical Card anda sekarang!


Untuk lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/PakarTakafulAIA
 
Jika Anda SERIUS nak mulakan Polisi Takaful AIA,
Semak Dahulu Harga! (Free Quotation)
Copyright © Insurans AIA Public Takaful dan Medical Card Keluarga Murah Designed by azhafizah.com