Jom Apply Insurans Takaful Anda Secara Mudah:Online Sahaja! Apply SEGERA! Saya Bantu Anda..

Sebelum memulakan bicara, saya perkenalkan diri saya. Nama saya Fairuz Ramli. Saya merupakan Konsultan Profesional AIA Public Takaful. Saya personally dapati pakej dan kelebihan AIA Public Takaful adalah yang terbaik ketika ini. Jika anda buat research dan perbandingan, pasti banyak kelebihan di AIA Public Takaful. Saya tidak menjual insurans, saya konsultan anda. Apa tugas konsultan? Saya analisis risiko keperluan insurans anda dan saya cadangkan pelan yang bersesuaian dengan bajet dan keperluan anda.
Salam perkenalan, dan selamat membaca :)

Teknik Anak-anak Pinjam Wang Perlindungan Untuk Ibu Bapa

Teknik Anak-anak Pinjam Wang Perlindungan Untuk Ibu Bapa

Jika sayang ibu bapa anda, sila gunakan dan pakat adik beradik

anak bayar medical card ibu bapa
Anak-anak berkongsi beri ibu bapa rawatan melalui Medical Card

Seorang ibu atau bapa boleh jaga sehingga 10 orang anak tapi seorang anak begitu susah nak jaga seorang ibu atau bapa. Pernah dengar kata-kata tu?

Kadang-kadang ada yang sentap. Tapi itulah realiti kehidupan masa kini. Banyak alasan yang kita boleh berikan contohnya kesibukan kerja, kesibukan jaga anak-anak masih kecil, kekurangan bajet dan sebagainya. Tapi pernahkah kita berfikir, alasan-alasan tersebut tidak pernah ibu bapa kita gunakan kepada kita adik beradik?

Tekniknya mudah saja....

Katakan Ibu Bapa kita yang sudah tua (umur 45-59 Tahun)

Jika berdua, kita ambil pelan pasangan...jika seorang...kita ambil pelan individu...

Tempoh tak perlu lama (Orang tua-tua takkan hidup sampai 100 lebih tahun kan?)

Bajetkan dalam RM400-600 Sebulan dan KONGSI ANTARA ADIK BERADIK...

Kalau 3 Orang adik beradik baru RM167/bulan seorang bayar
Kalau 4 Orang adik beradik baru RM125/bulan seorang bayar
Kalau 5 Orang adik beradik baru RM100/bulan seorang bayar


* Anggaran saya jika bapa atau ibu umur 40 Tahun = RM400/bulan   umur 50 Tahun = RM600/bulan
* Bilik RM200 dan Had Tahunan RM1.5 Juta dan Had Keseluruhan Unlimited....

MAHAL? Kau biar betul...ibu bapa kita tu.....

KENAPA nak ambil medical card tua-tua ni?

Kalau dia sakit-sakit (Confirmlah sakit kan), Tak payah la rawatan Wad Kelas 3 kat Hospital Kerajaan bersesak-sesak dan "open air" hihi. Bagilah peluang orang tua kita duduk bilik privasi dan rawatan doktor yang ramah dan nurse yang baik hati kat Hospital Swasta.

Pernah dengar anak hantar ibu bapa dapatkan rawatan di Hospital Swasta dan bayar sampai RM30K ? Sedangkan bayar sikit-sikit sorang tak sampai ribu-ribu pun. Itulah sebabnya kalau tak buat teknik ni untuk ibu bapa kita. Lagi murah sebenarnya.

Medical Card untuk Ibu bapa anda tu paling murah pun COVER RM100K per individu...cukup rasanya.

Dan Had Keseluruhan Unlimited!!!!! ...mantap dari AIA...

So, apa kena mengena dengan "Pinjam Wang" untuk ibu bapa?

Haa...kat sinilah saya nak bagitau, dalam Medical Card Takaful tu, anda masukkan SUM COVER atau pampasan dihibahkan kepada semua adik beradik tadi.  Jika berlaku kematian kepada Ibu atau Bapa kita, pampasan dalam Medical Card akan dihibahkan kepada penerima hibah yang kita setkan masa apply (masukkan nama setiap adik beradik yang membayar tadi).

Contoh:

Buat Sum Cover RM150,000

Maka, 3 beradik = RM50K seorang dihibahkan
           5 beradik = RM30K seorang dihibahkan


Anggaplah, duit bayar medical card bulan-bulan sebelum ni (sebenarnya tanggung jawab anak la jugak kan), diberi kembali kepada anda kerana telah meminjamkan "Nikmat Medical Card" kepada ibu bapa kesayangan anda semasa hidupnya...

Anda memang seorang anak yang baik dan sayang ibu bapa....

Ingin buat teknik ni untuk ibu bapa anda?

Pastikan ibu bapa anda belum cecah umur 70 Tahun
dan
Belum disahkan doktor ada penyakit kritikal

* Kalau adik beradik tak nak...anda buatkan pun ok...balas jasa...Pampasan Kematian, setkan HIBAH kepada nama anda...dapat balik RM100K- RM500K (bergantung bajet anda) ....

Tak pasti? Nak tanya-tanya dulu....no problem....

Untuk Quotation Takaful AIA, Sila Whatsapp Info:

Jika Pelan Individu:

Nama Penuh
Tarikh Lahir
Nama Penuh Jawatan Pekerjaan
Taraf Merokok ya/tidak
Taraf Kesihatan Sekarang

Jika Pelan Pasangan/Famili:

Nama Penuh Suami + Tarikh Lahir
Nama Penuh Isteri + Tarikh Lahir
Nama Penuh Jawatan Pekerjaan Suami
Nama Penuh Jawatan Pekerjaan Isteri
Taraf Merokok ya/tidak
Taraf Kesihatan Sekarang




Jika Anda SERIUS nak mulakan Takaful Medical Card,
Klik Link Whatsapp melalui view telefon <DIRECT WHATSAPP FAIRUZRAMLI>


Untuk lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/PakarTakafulAIA










Copyright © Insurans AIA Public Takaful dan Medical Card Keluarga Murah Designed by azhafizah.com